Wildwater kajakcursus in het Paasweekend

Wildwater kajakcursus in het Paasweekend

Leren wildwater kajakken of lekker invaren voor het echte werk in het zomerseizoen? Ga dan mee met een lang weekend wildwater kajakken voor beginners en gevorderden die aan hun techniek willen werken. Het lange weekend met Goede Vrijdag en Pasen zorgt ervoor dat het werk geen belemmering hoeft te zijn.

Om die reden biedt Kanosport Zwalker de cursus introductie 3-daagse wildwater kajakken aan. Tijdens deze cursus leer je de basisslagen en maak je kennis met wildwater. Voor de ervaren kajakker wordt er dieper ingegaan op de techniek en zorgen we ervoor dat je klaar bent voor het echte werk in bijvoorbeeld Slovenië of de Franse Alpen.

Korte informatie:

Voor wie
Deze cursus is voor mensen die graag willen leren kajakken en nog minimale ervaring hebben of al gevorderd zijn en verder willen met de eigen vaardigheid. Daarnaast is dit weekend uiterst geschikt om in te varen voor het zomerseizoen.

Wanneer
Tijdens het lang weekend van Pasen.
Zie de kalender, onderaan deze pagina, wanneer het Paasweekend dit jaar valt.

Locatie
Wildwaterbaan Saint Pierre de Boeuf.
Land: Frankrijk

Leeftijd
De minimale leeftijd voor deze cursus is 12 jaar. Een zwemdiploma is verplicht.

Tijd:
De cursus bestaat uit een Lang weekend van vrijdag t/m zondag. Dagelijks starten we om 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Kosten
Bij eigen materiaal: €185,-
Bij kajakhuur: €205,-
Inclusief alle kajakmateriaal: €225,-

Deze kosten zijn inclusief gebruik van het Zwalker kamp en exclusief baangebruik (á € 10,- per persoon per dag (3 dagen)).

 

Meer informatie op onze <=cursuspagina=>