Werken en stage

Werken en stage
Niels
Vragen? Neem contact op met Niels
Werken bij Kanosport Zwalker

Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig en professioneel team? Ben jij zelf een kajakker of kanoër en wil jij graag je passie overdragen aan deelnemers door het geven van instructie?

Werken bij Kanosport Zwalker is meer dan alleen kajakken of kanoën. Er word van je verwacht dat je flexibel inzetbaar bent. Zo is het werk seizoensgebonden en zijn de drukste momenten in de zomervakantie. Naast het varen is het van belang dat je op een professionele manier en met passie voor de kanosport instructie geeft aan betaalde deelnemers. Naast het geven van instructie is de onderhoud van de materialen van groot belang. Kortom zeer gevarieerd werk en dat door heel Europa.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij geïnteresseerd om te komen werken bij zwalker en wil je ons team komen versterken? Laat het ons dan weten!

Stage lopen

Wil jij een te gekke stage lopen? Een hoop leren op het gebied van instructie geven en varen van verschillende disciplines? Loop dan je stage bij ons.

Zorg ervoor dat je er snel bij bent in verband met de beperkte aantal stage plaatsen. Om jou als stagiaire zo goed mogelijk te kunnen begeleiden ga je aan de slag met een stagebegeleider. In eerste instantie is het voornamelijk meelopen en meekijken en het opdoen van eigen vaardigheid, maar al snel (afhankelijk van jou als persoon) kan je beginnen met het zelfstandig  geven van korte instructies. Aan de hand van onze interne opleiding kunnen we jou opleiden tot Zwalker instructeur, waarna je na het behalen van je bondsdiploma zelfstandig aan de slag kunt bij Zwalker.

Wanneer je voor de volle 100% inzet toont, past binnen het team en actief betrokken bent kunnen wij jou een te gekke bijbaan aanbieden als kajakinstructeur.  Alleen leren wildwater kajakken en je uren uitzitten? Dan kunnen wij helaas niets voor jou betekenen.

Solliciteren

Stuur een sollicitatie brief met de volgende punten:

  • Je gegevens
  • Gevolgde opleidingen
  • Kajak ervaring
  • Instructie ervaring
  • Motivatie brief

Na het versturen van je sollicitatie zal er contact met je worden opgenomen. Aan de hand van je CV en je motivatie word je uitgenodigd voor een gesprek en kan het zomaar zijn dat jij een contract krijgt en ons team komt versterken.