Over ons

Over ons

 

Over ons

Kanosport Zwalker is opgericht in 1982. Sinds dat jaar zijn er al vele cursussen en enthousiaste deelnemers voorbij gegaan. Zwalker is opgericht door Peter Loef die het op zijn tijd in 1994 heeft verkocht aan John de Bruin. In 2004 heeft Erik Rovekamp het bedrijf overgenomen en heeft Paul van Boerdonk het bedrijf tot 2014 geleid. Sinds 2015 is Pascal ten Zijthoff de bedrijfsleider.

Kanosport Zwalker streeft naar kwaliteit, plezier en veiligheid. Daarom is Kanosport Zwalker lid van de Stichting Veilig Werken Buitensport (SVWB) en is Zwalker gecertificeerd. Dat betekent dat Zwalker ook weet en nadenkt wat ze doet! Het team is veilig en verantwoord bezig. Daarnaast hebben alle instructeurs hun diploma’s volgens de normen van het Watersportverbond en geldig EHBO / MFA. Een aantal instructeurs bezitten tevens hun Rescue3 Whitewater certificaat. Dit heeft te maken met specifieke reddingen op stromend water.

Zwalker heeft verschillende instructeurs voor verschillende disciplines. Zo kan ieder zijn specialisme overdragen naar de klant. Kijk voor meer informatie hierover bij het Team.

Kerngegevens Kanosport Zwalker:       
Kanosport Zwalker
Hoeksekade 141
2661 JL Bergschenhoek
Tel: 0031 (0)10 5298831
K.v.K.: 27297326
ING Giro: 24.93.119
IBAN: NL 79 INGB 0006 1428 69
BIC: INGBNL2A
BTW: NL 817607389 B01

Verder werken we samen met diverse partners, want samen werken maakt sterkt!

Kanoshop:
Door de samenwerking met Kanoshop vaart Zwalker altijd met de nieuwste en de beste kajaks en kano’s. Zwalker huurt namelijk de materialen van Kanoshop. Alle kajaks worden binnen 5 jaar vervangen. Ze zijn ook direct te koop. Testvaren is dus tijdens je cursus of reis geen probleem. Na afloop van het seizoen zijn de meeste kajaks en kano’s weer verkocht. Dat is dus de reden dat Zwalker ieder seizoen weer start met nieuwe kajaks en kano’s.

Outdoor Valley:
Door de samenwerking met Outdoor Valley heeft Zwalker een unieke locatie m.b.t. cursussen en kantoor. Outdoor Valley is daarom ook het Outdoor Walhalla van Nederland!