Op reis met Zwalker

Op reis met Zwalker
Roy
Vragen? Neem contact op met Roy

Op avontuur met Zwalker is meer dan alleen kajakken!

 

Ga mee op reis met Kanosport Zwalker. Naast alle kajaks, kleding en peddels, zorgen wij ook voor een heel basiskamp. Deze is uitgerust met een groepstent, banken, tafels, koelkast, stroom, pannen, gasbranders, bestek, borden, verlichting, etc. Kortom alles wat nodig is voor een onvergetelijk avontuur.

Onze instructeurs geven dan ook niet alleen de instructie op het water, maar eten dan ook graag met de groep mee. ‘S avonds een kampvuur met een drankje en een hapje is dan ook geen uitzondering wanneer je met zwalker op reis gaat.
Liever met zijn tweeën of met het gezin eten apart van de groep? Dit is geen probleem en altijd mogelijk.

 

Wat moet je dan nog zelf meenemen?
Zelf dien je alleen nog te zorgen voor een eigen tent, matje en slaapzak. Heb je zelf kanokleding of thermokleding? Dan zou ik dit altijd meenemen. Eigen materiaal zit tenslotte altijd het fijnst. Het is uiteraard ook mogelijk om te overnachten in een camper en caravan of op eigen gelegenheid in een nabijgelegen hotel/hostel. Ondanks dat deze materialen allemaal verzorgd worden door zwalker dient na elke reis, cursus en expeditie de camping zelf door de deelnemer afgerekend te worden tenzij anders is aangegeven.