Wij gaan nog even door!

Wij gaan nog even door!

Door vele vraag gaan wij gewoon nog even door met mooie cursussen aanbieden in NL!

Lees hieronder verder en blijf up to date over Kanosport Zwalker.

Nieuwe cursussen & tochten

Misschien is het je al opgevallen maar wij hebben een nieuw kopje waar alle tochten instaan die wij met Kanosport Zwalker aanbieden naar mooie locaties in NL en daarbuiten. Onze instructeurs willen je met alle liefde voor het varen laten zien hoe mooi het kan zijn tijdens de tochten die wij allemaal rijk zijn! Naast de mooie ervaring kunnen onze instructeurs je ook een hele hoop vertellen over het gebied, hoe je je kajak efficiënt inpakt en kunnen ze het niet laten om je nog een betere peddelaar te maken. Ga jij met ons mee op avontuur?

 

Meer informatie

Agenda voor het nieuwe jaar! 

 

Tromgeroffel! De agenda voor het volgende jaar staat op de website met allemaal nieuwe en ouwe bekende cursussen, reizen & tochten. Voor iedereen weer mooie en leerzame avonturen op het water met Zwalker. Staat jou cursus er niet tussen? laat het ons weten!

Agenda

Nieuwe Gevorderde Brandingkajak cursus 

vanaf het nieuwe seizoen hebben we op vele vraag een nieuwe cursus op het programma! Brandingkajakken gevorderd.

Heb je al ervaring met brandingkajakken of heb je bij ons de introductie gevolgd en wil je meer leren over hoe je beter kan surfen of zelfs freestyle move kan doen in de branding? Dan is deze cursus precies wat je zoekt.

Naast het vaste programma kunnen wij altijd aanpassen op wat jij wilt. Mocht je een andere nieuwe techniek leren in de branding laat het ons weten en dan zorgen wij ervoor dat daar ruimte voor is tijdens de cursus.

Meer informatie

Frankrijk cursus afgelast! 

Helaas met pijn in ons hart moeten we de beslissing maken om de Frankrijk cursus niet door te laten gaan. Het werd de laatste weken steeds spannender of wij nog wel konden gaan met de nieuwe maatregelen waarmee onze regering en die van de buur landen aanscherpten.

Wij hopen dat het goed gaat met iedereen en gezond blijft! In 2021 gaan wij er weer een mooi wildwater jaar van maken met mooie en nieuwe wildwater avonturen voor zowel beginners als voor de veteranen zwalkers!

Ben jij er bij volgend jaar?