Brandingkajakken gevorderd

Brandingkajakken gevorderd
Roy
Vragen? Neem contact op met Roy
Prijs vanaf € 60,00 p.p.
Personen 12
Duur 3 uur

Heb je al eens ervaren hoe het is om te brandingkajakken? Ben je klaar om meer te leren en je eerste freestyle truc te doen in de branding? Of werken aan je surf skills zodat je eindeloos kan blijven gaan? Dit is wat je kan verwachten tijdens de gevorderde cursus van het brandingkajakken!

Kanosport Zwalker organiseert een gevorderde brandingskajakcursus voor mensen die al minimale ervaring hebben in de branding en meer willen leren over hoe je volledige controle krijgt over de kajak in de branding. 360 graden draaien, backsurfen of werken aan een luchttruc. Je leert deze technieken op de prachtige locatie aan het strand van Hoek van Holland.

Goed om te weten:
  • Voor mensen die al (minimale) ervaring hebben
  • Leer de branding lezen
  • Uitdagend

Voor Wie
Deze cursus is voor mensen die graag meer willen leren brandingkajakken en ervaring hebben in de branding.
Ook voor de mensen die al meer ervaring hebben zijn welkom. Mocht er iets specifieks geoefend willen worden geef het aan bij de instructeur van de dag, zodat jij ook aan de slag kan gaan met wat je wilt oefenen!

Wanneer
Gedurende het seizoen zijn we regelmatig op de zondagen met gevorderdencursus.
Zie de kalender onderaan deze pagina voor alle data en tijden.

Locatie
De cursus wordt gehouden op de Noordzee bij het strand van ‘s-Gravenzande 

Leeftijd
De minimale leeftijd voor deze cursus is 12 jaar. Kinderen die jonger zijn kunnen in overleg deelnemen. Een zwemdiploma is verplicht.

Tijd:
De cursus bestaat uit een dag van 14:00 tot 17:00

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 60,-. Dit is inclusief een kajak, peddel, helm, zwemvest, wetsuit, anorak en spatzeil.

Staat deze cursus/reis niet (meer) in onze agenda, maar ben je hier wel in geïnteresseerd?
Geef het dan hieronder aan ons door en wie weet staat deze reis/cursus binnenkort of het aankomende seizoen op de planning.