Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december

Fijne Feestdagen en een peddelvol nieuwjaar!

Het einde van het jaar komt er nu toch echt bijna aan. Wij wensen namens het volledige team van Kanosport Zwalker jou een gezond nieuwjaar vol nieuw kajak en kano avonturen!

Winterslaap voor Zwalker
Helaas ook voor ons moeten wij wachten tot de nieuwe cursussen gaan beginnen. Wij kunnen uiteraard niet wachten zoals je kan zien, en hebben daarom de Kerstboom al staan! Kan jij ook net als ons niet wachten tot het nieuwe seizoen gaat beginnen. Neem dan alvast een kijkje op de agenda! 

Wij zijn natuurlijk nog steeds bereikbaar van ma t/m za van 10:00 – 17:00

Meer informatie

 

 

Open kano varen tijdens het Amsterdam Light Festival

Op 15 december heeft Kanosport Zwalker heeft een nieuwe cursus op de agenda staan en gaat dit jaar met de open kano naar Amsterdam voor een onvergetelijke en unieke kanotocht. En jij kunt mee!

Vaak word december als donkere tijd gezien maar in de grachten is daar weinig van te merken. Tientallen schitterende kunstwerken zijn op, om en in de grachten geplaatst zodat je de grachten van de binnenstad op een unieke manier kan beleven.

Wil jij mee op deze unieke en onvergetelijke tocht? 

Meer informatie

 

 

 

 

 

Want eskimoteren kan je leren! 
Een eeuwen oude techniek, maar levensreddend en onmisbaar voor de kajakker zowel als toer, wildwater, zee enzovoort. Inmiddels zijn er verschillende stijlen van rollen te onderscheiden.

Helemaal klaar met moeten zwemmen? Aan jou slechte kant leren rollen? Met je handen leren rollen? Beck-deck rol leren? Beginnen met de beginselen van freestyle kajakken?

Dat kan allemaal tijdens de eskimoteercursus in Rotterdam! Wees er snel bij want zijn nog maar beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meer informatie