Licht festival Amsterdam

Licht festival Amsterdam
Jasper
Vragen? Neem contact op met Jasper
Prijs Vanaf € 45,00 p.p.
Personen 30
Duur 2,5 uur

Kanosport Zwalker neemt je mee naar een unieke locatie in Nederland. Tijdens het Amsterdam light Festival kan overal in de stad kunstwerken en lichten zien. Wil jij dit ook meemaken maar dat vanuit de open kano?  

Het Amsterdam light Festival. Kanosport Zwalker gaat dit jaar met de open kano naar Amsterdam voor een onvergetelijke en unieke kanotocht. En jij kunt mee! Vaak word december als donkere tijd gezien maar in de grachten is daar weinig van te merken. Tientallen schitterende kunstwerken zijn op, om en in de grachten geplaatst zodat je de grachten van de binnenstad op een unieke manier kan beleven.

Goed om te weten:
  • Voor iedereen die van kano/kajakken houd
  • Wij regelen al het materiaal
  • Uniek vanaf het water het evenement meemaken

Wat is het light festival Amsterdam

Beleef de grachten van Amsterdam vanaf het water met de grote openlichtmuseum. Langs het water of zelfs onder fantastische lichtsculpturen en projecties. Laat je betoveren door alle lichtjes en projecties vanuit de Kano.

Voor wie
Deze tocht is voor iedereen die een avontuur in de binnen stad van Amsterdam wel ziet zitten en zijn of haar peddel kunsten wilt verbeteren in een open kano.

Wanneer
Het Amsterdam Light festival vind meestal plaats in de maand december, kijk hieronder voor de datum.

Locatie
Amsterdam!

Meer informatie over de exacte locatie volgt in de mail!

Leeftijd
De minimale leeftijd voor deze cursus is 12 jaar. Kinderen die jonger zijn kunnen in overleg deelnemen. Een zwemdiploma is verplicht.

Tijd
De tocht bestaat uit een avond van 19:00 tot +/-  21:00 uur).

Kosten
de kosten voor de tocht bedragen €45,-

Kosten zijn inclusief kano, peddel en een zwemvest.

Tip

Nog geen ervaring met kanoën en wel graag mee met de kanotocht? Wij raden aan om een introductiecursus kanoën te volgen. Deze cursus sluit goed aan bij de tocht en zorgt ervoor dat je met plezier mee gaat en meer kunt genieten van de prachtige omgeving en kunstwerken.

Wist je dat
Bij Kanosport Zwalker vaar je altijd met de beste materialen en dat ook nog eens voor de laagste prijs! Door onze samenwerking met Kanoshop varen we ieder jaar met nieuwe kajaks en kano’s! Dit is uniek en geeft ieder een comfortabel en prettig

Staat deze cursus/reis niet (meer) in onze agenda, maar ben je hier wel in geïnteresseerd?
Geef het dan hieronder aan ons door en wie weet staat deze reis/cursus binnenkort of het aankomende seizoen op de planning.