kano & kajak tocht lichtjesavond Delft

kano & kajak tocht lichtjesavond Delft
Niels
Vragen? Neem contact op met Niels
Prijs Vanaf € 45,00 p.p.
Personen 30
Duur 2,5 uur

Een gezellige & leerzame avond hebben vanaf het water? Tijdens de lichtjes avond in Delft kan je genieten van het mooie evenement vanaf het water.

Vanaf het water lijkt het alsof de wereld compleet anders is. Dit fenomeen trekt vele mensen naar het kajakken en open kano varen. Tijdens de lichtjes avond is dit niet anders en beleef je de mooie avond unieke wijze!

Goed om te weten:
  • Voor iedereen die van kano/kajakken houd
  • Ook als je weinig tot geen ervaring hebt
  • Uniek vanaf het water het evenement meemaken

Wat is de lichtjes avond in Delft

Gezelligheid, de muziek en lekker eten en drinken. Koren, muziekensembles en bandjes zorgen verspreid door de stad voor de muziek. Al jaren organiseert Delft de lichtjes avond met als hoogtepunt het ontsteken van de lichtjes van de grote kerstboom op de markt.

Voor wie
Deze tocht is voor iedereen die een avontuur in de binnen stad van Delft wel ziet zitten en zijn of haar peddel kunsten wilt verbeteren in een open kano of kajak.

Wanneer
De lichtjes avond in Delft vind in December plaats. Kijk onder aan de pagina voor de datum.

Locatie
Delft.

Meer informatie volgt in de mail!

Leeftijd
De minimale leeftijd voor deze cursus is 12 jaar. Kinderen die jonger zijn kunnen in overleg deelnemen. Een zwemdiploma is verplicht.

Tijd:
De tocht bestaat uit een een avond van 19:00 tot +/-  21:00 uur).

Kosten
de kosten voor de tocht bedragen €45,-

Kosten zijn inclusief kano/kajak, peddel en een zwemvest.

Tip

Nog geen ervaring met kanoën en wel graag mee met de kanotocht? Wij raden aan om een introductiecursus kanoën te volgen. Deze cursus sluit goed aan bij de tocht en zorgt ervoor dat je met plezier mee gaat en meer kunt genieten van de prachtige omgeving en kunstwerken.

Wist je dat
Bij Kanosport Zwalker vaar je altijd met de beste materialen en dat ook nog eens voor de laagste prijs! Door onze samenwerking met Kanoshop varen we ieder jaar met nieuwe kajaks en kano’s! Dit is uniek en geeft ieder een comfortabel en prettig