2-daagse Kanotocht Biesbosch

Heb jij ook al zin om 16 en 17 maart rond te kanoën in de Biesbosch? Dan ben jij op de juiste adres! Kijk gerust verder wat er te doen en te leren valt bij onze 2-daagse Kanotocht en hopelijk tot dan!
2-daagse Kanotocht Biesbosch
Jasper
Vragen? Neem contact op met Jasper
Prijs Vanaf € 210,00 p.p.
Personen 20
Duur Een 2 daagse cursus/tocht

Kanoën en kamperen alleen in de zomer? Tuurlijk niet! Kanoën en kamperen kan het hele jaar door en daarom organiseert Zwalker een avontuurlijke kanokampeer cursus/tocht. Kortom vaar onder begeleiding van een instructeur door het Nationaal Park Biesbosch (Brabantse). Tijdens de cursus maak je kennis met toer kanoën en kanokamperen in Nederland. Vooral de combinatie tussen kamperen en kanoën geeft een fantastische buiten ervaring.

Los van de cursus, tocht en de natuur staan we als kanoschool ook stil bij een aantal punten. Wat neem ik op een kano trip mee, hoe pak ik me kano in en onderweg zullen er tevens ook nog wel wat vaar tips en techniek voorbij komen.

Goed om te weten:
  • Inclusief overnachting
  • Wij verzorgen eenmaal het kanokamperen
  • Eigen eten en kooksetje mee
  • Eigen tent

Voor wie
Deze kanotocht is voor iedereen die een tocht wil varen om de Nederlandse wateren en natuur te leren kennen en beleven. Kanokamperen is de ultieme vrijheid en een geweldig avontuur.

Dus altijd al eens een kanotrip willen maken? Of al een keer op pad geweest maar wat uitdagingen tegen gekomen. Doe dan mee met de introductie kanokamperen. We behandelen alles wat je moet weten voordat je het avontuur aangaat in de open kano.
– Hoe plan je de trip?
– Wat neem je mee?
– Wat trek je aan?
– Hoe deel je de kano in?
– En waar hou ik nog meer rekening mee.

Wanneer
Deze tocht vindt plaats in het voorjaar. Zie de kalender onderaan deze pagina voor de datum en tijd.

Locatie
Nationaal Park Biesbosch bij Hank (Brabant)

Leeftijd
De minimale leeftijd voor deze tocht is 15 jaar. Een zwemdiploma is verplicht.

Tijd:
De cursus tocht bedraagt 2 dagen en 1 nacht.
Ontvangst 9:30 uur Jachthaven Hank
Afsluiting 16:30 uur Jachthaven Hank

Kosten
Bij eigen materiaal: €210,-
Met materiaalhuur: €260,-
Bij aanmelding van 2 pers incl. materiaal:  €480,-

Nationaal Park de Biesbosch

Is ontstaan door een storm waardoor polders met de zee verbonden waren hierdoor ontstond een groot meer waar wij nu van kunnen genieten en in kunnen kanoën!

Diersoorten

De Biesbosch kent namelijk een groot aantal verschillende dier- en plantsoorten, zoals de bever, ijsvogel, blauwborst, noordse woelmuis, fint en de grote modderkruiper. Ook vormt het gebied een groeiplaats voor verschillende zeldzame soorten mos.

Kanotocht

De locatie van de 2 daagse cursus tocht is het Natuurgebied de Biesbosch. Waar we twee dagen aan het varen zijn. Tevens al je spullen zoals je kooksetje, tent en slaapspullen neem je zelf mee in de kano. Zo gaan we op pad en zullen we op een mooie camping gelegen aan het water ons kamp op zetten.
De tocht start vanaf Jachthaven Hank

Wist je dat
Bij Kanosport Zwalker vaar je altijd met de beste materialen en dat ook nog eens voor de laagste prijs! Door onze samenwerking met Kanoshop varen we ieder jaar met nieuwe kajaks en kano’s! Dit is uniek en geeft ieder een comfortabel en prettig gevoel! Op deze manier kunnen wij ook veilig, verantwoord en met plezier onze passie op het water uitdragen!

Staat deze cursus/reis niet (meer) in onze agenda, maar ben je hier wel in geïnteresseerd?
Geef het dan hieronder aan ons door en wie weet staat deze reis/cursus binnenkort of het aankomende seizoen op de planning.