Kajakweekend Beaurainville

Kajakweekend Beaurainville
Niels
Vragen? Neem contact op met Niels
Prijs Vanaf € 175,00 p.p.
Duur 2 dagen (vrijdag & zaterdag)

Leren wildwater kajakken of verder werken aan de eigen vaardigheid op eigen niveau en dat een weekend lang? Geen zin om een hele dag te rijden voordat je bij wildwater bent? Ga dan mee met het wildwater kajakweekend voor beginners en gevorderden. 

Om die reden biedt Kanosport Zwalker het wildwater kajakweekend Beaurainville aan. Het weekend met Hemelvaart zorgt ervoor dat werk geen belemmering hoeft te zijn. Tijdens deze cursus leer je de basisslagen en maak je kennis met wildwater. Voor de ervaren kajakker wordt er dieper ingegaan op de techniek en zorgen we ervoor dat je klaar bent voor het echte werk in bijvoorbeeld Slovenië of de Franse Alpen.

Goed om te weten:
 • Wildwater varen dicht bij huis
 • Maximaal 1 instructeur op 6 deelnemers
 • Vaar onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs

Wildwaterbaan

De wildwaterbaan is gelegen in de rivier de Canche.

Wat leer je zoal tijdens dit kajakweekend

 • Basisslagen
 • Keerwaters varen
 • Traverseren
 • Trekslagen
 • Steunen
 • Surfen
 • Veiligheid
 • Kijken en inzicht.

De instructeur zorgt ervoor dat ieder voldoende aandacht krijgt om zich te verbeteren. We varen met groepen van 1 op maximaal 5 of 6 deelnemers.

Overnachten
Overnachten doen we vlak bij de baan. Meer informatie over de camping:  Camping de la source. Wij hebben op de camping plaats gereserveerd, dit hoef je niet zelf te doen!

Verblijf
Zoals vermeld reserveren wij de camping voor je. Verder zorgen wij voor een groepstent met banken, tafels, koelkast, stroom, pannen, gasbranders, bestek, borden, verlichting etc. Zelf dien je voor een eigen tent, matje en slaapzak te zorgen. Het is mogelijk om te overnachten met campers en caravans. Hier dien je zelf voor te reserveren. De camping in niet inclusief en dient aan het einde van de cursus zelf te worden afgerekend.

*De campingkosten dienen aan het einde van de cursus door de cursist zelf te worden afgerekend en komen dus boven op de cursuskosten en eventuele materiaalhuur.

Reis
De reis dien je zelf te regelen. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je plaats hebt om mensen mee te nemen of juist plaats zoekt. Een ander makkelijk systeem om te carpoolen is Facebook. Je kunt met andere in contact komen via  de Zwalker Facebook

Voor wie
Deze cursus is voor iedereen die graag willen leren kajakken en nog minimale ervaring hebben of al gevorderd zijn en verder willen met de eigen vaardigheid. Daarnaast is dit weekend uiterst geschikt om in te varen of ervaring op te doen voor het zomerseizoen.

Wanneer
Dit kajakweekend is tijdens hemelvaart, vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei zullen wij op het water bezig zijn

Locatie
 Rivier Canche.
Land: Frankrijk

Leeftijd
De minimale leeftijd voor deze cursus is 12 jaar. Een zwemdiploma is verplicht.

Tijd:
De cursus bestaat uit een  weekend van vrijdag en zaterdag. Dagelijks starten we om 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Kosten

Voor de vroege Zwalker:  tot 1 januari 2021

Bij eigen materiaal: €135,-
Bij kajakhuur: €165,-
Inclusief alle kajakmateriaal: €185,-

Normaal Prijs:

Bij eigen materiaal: €175-
Bij kajakhuur: €205,-
Inclusief alle kajakmateriaal: €225,-

Deze kosten zijn inclusief gebruik van het Zwalker kamp en baangebruik.

Reis agenda en aanmelden