Nieuwsbrief maart 2020

Nieuwsbrief maart 2020

Heb jij al plannen voor een zomer vol met kajak avonturen?

Wildwaterbaan Saint-Pierre du Boeuf

Nog even en dan mogen we weer. Keerwater in, keerwater uit, traverseren en alles wat met wildwater te maken heeft op de wildwaterbaan van Saint-Pierre du Boeuf. Een mooie baan met alles erop en eraan, wat je nodig hebt om te leren kajakken en/of je kajak-skills te verbeteren.

Tot 8 maart kan je nog genieten van de vroege Zwalker korting. Dus wees er nog snel bij, want er zijn nog maar een paar plekjes vrij!

Ben jij erbij van 10 t/m 12 april? laat het ons weten op onze Facebook pagina!

Facebook info pagina

Zeekajakken, wat is dat eigenlijk?

Altijd al de kracht van de zee willen ervaren? De zee is een plek waar het er ruig aan toe kan gaan en enige ervaring van belang kan zijn.
Hoe kom je van A naar B? Welke technieken heb ik nodig op de zee?
Hoe kom ik gemakkelijk door de branding heen?
Dit en andere basisvaardigheden worden allemaal doorgenomen tijdens de introductie zeekajakken.

Vaar jij mee in het weekend van 18 & 19 april?

Meer informatie

Wat doe jij van de zomer?

Ook deze zomer zijn wij natuurlijk weer te vinden in Europa om enthousiastelingen mee te nemen in de mooie wereld van het wildwaterkajakken.

Nog helemaal nieuw in het wildwater kajakken? Kom mee naar de Wildalpen in Oostenrijk. Naast het gezellige dorpje stroomt hier rivier de Salza doorheen. Één van de mooiste cursusrivieren van Europa!

Hierboven een mooie foto van de 1e cursusdag, waar we starten op vlakwater voor we beginnen aan het echte wildwater werk!

 

Meer informatie