Wildwater met collega ‘s

Wildwater met collega ‘s
Sebas
Vragen? Neem contact op met Sebas
Beleef een leerzame en avontuurlijke dag op wildwater met je collega's en dat dicht bij huis!

Wat is wildwater
Wildwater is water dat door een vast traject stroomt. Deze stroming kan worden o.a. verstoort worden door stenen of verval waardoor het water erg instabiel word. Van oorsprong is wildwater een beschrijving van moeilijkheid van het stomende water in een rivier. Bij wildwatervaren categoriseren we wildwater in 6 moeilijkheidsklassen  (I t/m VI). Hierbij is klasse I licht stromend water en is klasse VI onbevaarbaar. Naast natuurlijk wildwater dat vanuit door berg door een rivier naar beneden stroomt, is er ook nog kunstmatig wildwater. Hier spreken we van een wildwaterbaan.

Basisslagen en technieken
Tijdens deze dag zullen verschillende basistechnieken van wildwatervaren aan bod komen. We starten met wat basistechnieken en zorgen we ervoor dat je methodisch de basis van het wildwatervaren leert. we beginnen op een stukje vlak water en gaan daarna snel over op wildwater. Naast deze technieken leer je ook een stukje water lezen en gebruik te maken van de stroming.

Voor Wie
Deze cursus is voor iedereen die graag willen leren wildwater kajakken en een avontuurlijke dag wil beleven met collega’. Leer je collega’s beter en op een andere manier kennen.

Wanneer
Op aanvraag kan deze dag op maat worden verzorgd naar de wensen van het bedrijf.

Locatie
Deze dag kan plaatsvinden op de wildwaterbaan te Hardenberg(NL) of te Hohen-Limburg(DE).

Tijd:
De cursus bestaat uit een dag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maar is op wens aan te passen.

Kosten
De kosten voor de cursus te Hardenberg bedragen € 95,- p.p. De kosten voor de cursus op wildwaterbaan Hohen-Limburg bedragen €105,- p.p.(inc. toegang wildwaterbaan). Deze cursussen zijn inclusief een kajak, peddel, zwemvest, helm, wetsuite, anorak en spatzeil.

Bij minimaal 10 deelnemers geld er een korting van 10% p,p, en bij 15 deelnemers 15% korting p.p.

Let op: Omdat deze wildwaterbanen afhankelijk zijn van de waterstand om te kunnen bevaren, is de dag altijd onder voorbehoud van voldoende water in de baan. Echter kunnen we goed inschatten in welke periode er voldoende water zal staan en wanneer niet.