Jim Rovekamp naar het WK Freestyle

Jim Rovekamp naar het WK Freestyle

 

 

Nederlandse freestyle kajakker en teamvaarder van Kanoshop.nl Jim Rovekamp doet mee aan het WK in Argentinië en zal ons op de hoogte houden!
Lees hieronder het eerste verslag…

Op naar Argentinië!

Om drie uur ’s nachts gaat de wekker. Met een beetje moeite stap ik mijn bed uit. Het is zover! Argentinië, her I come. Bepakt met kajak, peddel en de resy vertrek ik naar Schiphol om vervolgens een uur te vroeg op het vliegveld te zijn. Goed begin van de 27 uur durende reis….ja 27 uur!! De goedkoopste tickets zijn nu eenmaal niet de beste!

Via Madrid en Lima kom ik uiteindelijk bij mijn eindbestemming, San Juan. Het weer is hier fantastisch, daar kan het in ieder geval niet aan liggen. Lees: zon, blauwe lucht, 30 graden, windje. En in de avond koelt het lekker af. Beter kan niet!

De eerste training zit er al op. Het was al goed druk op het water. Iedereen wil van te voren het water ervaren. Ik uiteraard ook. Ik deed een paar runs, maar hield het daarna voor gezien. Zo’n lange reis hakt er tocht in, eerst maar even goed slapen.
De eerste indruk van de wals is trouwens goed. Het is een vrij langzame wals waar veel punten gescoord gaan worden tijdens dit WK.

Ik kijk uit naar morgen!