Partners van Zwalker

Partners van Zwalker
Jasper
Vragen? Neem contact op met Jasper
Kanoshop

De kanowinkel van Nederland voor het kopen van kano, kajak en alle accessoires. Winkelen zonder zorgen en eenvoudig vanaf elke locatie. Op Kanoshop.nl vind je alle producten snel en overzichtelijk, voorzien van handige informatie en nuttige tips.

Je kunt ons bezoeken en komen proefvaren op: 
Hoeksekade 141
2661 JL Bergschenhoek
T: 010-5214333
E: info@kanoshop.nl 

SVWB

Stichting Veilig Werken Buitensport (SVWB) is een stichting die zich bezig houd met de veiligheid in de buitensport en is tevens de stichting waar Zwalker bij aangesloten is.

Met een aantal bedrijven in de buitensport is dit vormgegeven in Stichting Veilig Werken Buitensport. Zij zorgen ervoor dat de administratieve lasten worden verlicht en het veilig werken overzichtelijker wordt. Daarnaast verlenen ze een aantal diensten, die bijdragen aan veilig werken in de buitensport. Het delen van kennis met elkaar is een van de speerpunten. De Stichting is er voor u als ondernemer en voor de consument als informatiepunt om een beeld te krijgen van bedrijven die veilig werken in de buitensport.

Mail: info@svwb.eu
Telefoon: 0475 – 501930

Outdoorvalley

Outdoorvalley is het buitensportcentrum van Nederland. Niet alleen de beoefende buitensporter kan er terecht, maar ook de recreatieve personen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Wil je serieus komen trainen of ben je opzoek naar een locatie voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, trouwerij of teambuilding met je collega’s? Kom dan zeker langs!

Contact
T: 010-5221380
F: 010-5220872
E: info@outdoorvalley.nl