Brand bij Outdoor Valley en Zwalker- Cursussen en reizen gaan door

Brand bij Outdoor Valley en Zwalker- Cursussen en reizen gaan door


Op vrijdagochtend 20 april woedde er een flinke brand bij Outdoor Valley en Zwalker. Tot ons verdriet is er een pand op ons terrein, de Berghut (o.a. kantoor Kanosport Zwalker), afgebrand. We doen ons uiterste best om Zwalker zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen. We begrijpen dat dit bericht een aantal vragen bij u oproept, daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Laatste update: 22 april 15.00 uur

Wat nu?
Met de ‘Berghut’ is de kern van het bedrijf geraakt. In dit pand was de horeca, het kantoor, de administratie, de server en het klein-sportmateriaal gehuisvest. De omliggende panden zoals de Kanoshop, Klimcentrum Monte Cervino en de loods zijn onaangetast. In het pand van het Noords Centrum, tegenover Outdoor Valley, hebben we ons tijdelijke kantoor kunnen vestigen. Er wordt hard gewerkt aan onze bereikbaarheid. Naar verwachting lukt het ons om komende week weer goed bereikbaar te zijn.

Cursussen en reizen gaan door
De aanmeldingen lopen via onze website en hier zijn alle gegevens dan nog van bewaard. De materialen van Zwalker liggen in een tegenoverstaand pand en zijn dus nog in tact! Alle cursussen en reizen kunnen dus gewoon doorgaan. Iedereen kan zich dan ook nog steeds aanmelden voor cursussen via onze website.

Veiligheid
Het terrein van Outdoor Valley is veilig. Het getroffen gebied is afgezet en we willen iedereen verzoeken deze niet te betreden. Het zicht op het gebouw dat door de brand is verwoest kan als schokkend ervaren worden. Houd hier rekening mee bij de komst naar Zwalker, Outdoor Valley en Kanoshop.nl.

Is Zwalker geopend?
Ja, we zijn open. Op het terrein zijn verschillende nood gebouwtjes geplaatst voor de horeca e.d. Verder zullen we naast de herstelwerkzaamheden hard aan de slag gaan om er een top seizoen van te maken.

Gaat mijn boeking door?
De cursussen en reizen kunnen gewoon doorgaan omdat de materialen materialen ongeschonden zijn. Lukt het onverhoopt niet om uw cursus op exact dezelfde manier door te laten gaan, dan kijken we samen met de deelnemers naar een alternatief.

Hoe kan ik Zwalker bereiken en contact opnemen?
Het kan zijn dat u binnenkort een cursus of reis heeft geboekt en hier nog geen bericht over heeft ontvangen. We proberen zo snel mogelijk contact op te nemen met de deelnemers die aankomend weekend een cursus hebben geboekt. Mochten er vragen zijn kunt u een mail sturen naar: kanosportzwalker@gmail.coom en zullen proberen zo snel mogelijk te reageren. Voor dringende vragen kan er worden gebeld naar: 0614383372 (Pascal ten Zijthoff, bedrijfsleider).

Kan ik parkeren?
U kunt zoals gewoonlijk gratis parkeren voor de deur.

Is de Kanoshop open?
Ja, de Kanoshop is geopend volgens de bestaande openingstijden. We werken er hard aan om weer een internetverbinding op te zetten. Op dit moment zijn pinbetalingen niet mogelijk. Neemt u alstublieft contant geld mee of een telefoon waarop u kunt internetbankieren. Voor grotere aankopen kunnen wij in overleg een factuur naar u opsturen. Bestellen via de webshop kan zoals u van ons gewend bent. De levertijden hiervoor zullen langer zijn dan normaal.

Kan ik materiaal huren?
Ja, dit is mogelijk. Je kunt hiervoor terecht bij de Kanoshop.

Kan ik douchen?
Ja, douches en toiletten zijn geplaatst bij het Noords Centrum, tegenover het terrein van Outdoor Valley.

Is er horeca?
Ja, er is een tijdelijke horeca ruimte ingericht op ons terrein. Ons terrein is ongeschonden gebleven. Kom daarom vooral langs en geniet van de natuur die momenteel prachtig in bloei staat.

Kan ik helpen?
Op dit moment maken we inzichtelijk wat er allemaal moet gebeuren. Zodra wij dit overzicht hebben en hulp kunnen gebruiken zullen we dit op de website zetten. Waar we op dit moment het meest mee geholpen zijn is dat iedereen gewoon mee het water op gaat en geniet van de natuur vanaf het water en de gezelligheid. Wij willen graag gewoon door en hebben jullie hulp daar bij nodig!