Wildwater Lienz ww 2-3

Wildwater Lienz ww 2-3
Pascal
Vragen? Neem contact op met Pascal
Prijs ̶3̶9̶5̶,̶0̶0̶ Voor de vroege Zwalkers € 345,00 p.p.
Duur 5 dagen

Ga mee naar het Oostenrijkse Lienz voor een cursus wildwaterkajakken op rivieren met een klasse II-III. Prima voor degene die wel eens op wildwater hebben gevaren of deze cursus volgen na een beginnerscursus. Met de meeste zonuren van Oostenrijk, een schitterende omgeving, de vele mogelijkheden en een gegarandeerde waterstand is Lienz een echte aanrader!

Om die reden biedt Zwalker de wildwatercursus aan in Lienz(Oostenrijk). Ga verder met de techniek en leer nieuwe rivieren kennen. Ben je toe aan een echte uitdaging? Volg dan de Klasse II-III cursus in Lienz.

Goed om te weten:
  • Voor de ervaren kajakker
  • maximaal 1 op 6 begeleiding
  • Leer water lezen en rivierverkenning

Welke rivieren ga je varen

De rivieren waar we op zullen kajakken zijn de Moll, Isel en de Drau. Afhankelijk van de waterstanden en de groep varen we iedere dag een ander traject. De groepen zijn maximaal 1 instructeur op 6 deelnemers. De instructeur zorgt voor een leerzame, veilige en sfeervolle week.

 

Hoe zit de cursus in elkaar

Tijdens de cursus ga je van maandag tot en met vrijdag met een instructeur het water op. De groepen zijn 1 instructeur op maximaal 6 deelnemers. De instructeur zorgt voor een leerzame, veilige en sfeervolle week. Na afloop is het mogelijk om gezamenlijk te koken in het Zwalker kamp of dit op eigen gelegenheid te doen. Daar hoort natuurlijk een gezellig kampvuur en een glaasje wijn en/of potje bier bij!

Overnachten
We overnachten op camping “Amlacherhof” net buiten Lienz langs de Drau. Vanuit hier varen we iedere dag een ander traject. Wij hebben op de camping plaats gereserveerd, dit hoef je niet zelf te doen!

Verblijf
Zoals vermeld reserveren wij de camping voor je. Verder zorgen wij voor een groepstent met banken, tafels, koelkast, stroom, pannen, gasbranders, bestek, borden, verlichting etc. Zelf dien je voor een eigen tent, matje en slaapzak te zorgen. Het is mogelijk om te overnachten met campers en caravans of op eigen gelegenheid in een na gelegen gasthuis/hotel/hostel. Dit dient zelf aangegeven en gereserveerd te worden bij de camping of ander verblijf.

Reis
De reis dien je zelf te regelen. Een makkelijk systeem om te carpoolen is Facebook. Je kunt met andere in contact komen via de Zwalker facebook. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Je dient dan de trein naar Lienz te pakken. Vanaf daar kun je opgehaald worden, een taxi pakken of (misschien wel het makkelijkst) een lift nemen.

Voor wie
Deze cursus is voor de ervaren kajakker met al minimaal 1 week wildwater ervaring en verder wil met de eigen vaardigheid. Daarnaast is deze week uiterst geschikt om grenzen te verleggen, leren water te lezen en slagen op het water te combineren.

Wanneer
Zie de kalender, onderaan deze pagina wanneer deze reis wordt aangeboden. Staat deze niet meer in de kalender, maar ben je wel geïnteresseerd? laat het ons weten!

Locatie
Rivier: Drau, Isel en Moll
Camping: Camping Amlacherhof
Land: Oostenrijk

Tijd
De cursus bestaat uit 5 vaardagen van maandag t/m vrijdag. Dagelijks starten we rond 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Kosten

Voor de vroege Zwalker:(tot 1 mei 2021)

Bij eigen materiaal: €345,-
Bij kajakhuur: €395,-
Inclusief materiaalhuur: €435,-

Normaal prijs:

Bij eigen materiaal: €395,-
Bij kajakhuur: €445,-
Inclusief materiaalhuur: €485,-

Prijs is inclusief begeleiding en gebruik van het Zwalker kamp. Materiaalhuur is inclusief kajak, peddel, spatzeil, helm, zwemvest en wetsuit. 

Tip
Combineer deze cursus met een cursus Slovenië en profiteer van de aanbieding.

Combinatie Lienz en Slovenië
Bij eigen materiaal: €635,-
Bij kajakhuur: €725,-
Inclusief alle kajakmateriaal: €775,-

LET OP: 

Mocht de cursus geannuleerd worden vanwege de maatregelen die van kracht zijn met betrekking tot het COVID-19 virus krijgt u volledige restitutie van het aankoopbedrag.

Reis agenda en aanmelden

Staat deze cursus/reis niet (meer) in onze agenda, maar ben je hier wel in geïnteresseerd?
Geef het dan hieronder aan ons door en wie weet staat deze reis/cursus binnenkort of het aankomende seizoen op de planning.