Val Sesia (IT)

Val Sesia (IT)
Paul
Vragen? Neem contact op met Paul
Prijs € 600,00
Personen 8
Duur 5 dagen

Altijd eens de wilde wateren van Italië willen bevaren? grijp nu je kans!

Goed om te weten:
  • Uitdagende stukken wildwater
Wildwater kajakken Val Sesia

Rivier de Sesia

De Sesia is een rivier in Noord-Italië. Ze ontspringt op de gletsjers van de 4636 meter hoge Monte Rosa op de grens met Zwitserland. de eerste 50 kilometer het Val Sesia en de Piëmontese provincie Vercelli. Nadat de Sesia dit dal is uitgestroomd, word ze gevoed door een aantal zijrivieren waaronder de Cervo en Elvo. Vlakbij Casale Monferrato stroomt de Sesia uit in de Po.

 

 

Hoe zit de cursus in elkaar

tijdens het wildwaterkajakken in Italië ga je onder begeleiding van ervaren instructeurs het water op. Tijdens de cursus varen we op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

De instructeur zal voor een veilige leuke en bovenal leerzame week zorgen! Na afloop van de cursusdag is er de mogelijkheid om samen te koken of op eigen gelegenheid.

Overnachting

We overnachten op camping Il gatto el a volpe een betaalbare camping aan de rivier. vanuit hier varen we iedere dag een ander traject. Wij hebben de campingplaats gereserveerd, dit hoef je dus niet zelf te doen!

De kosten voor de camping dienen aan het eind van de week door de cursist zelf verrekend te worden. Dit komt dus nog boven op de cursuskosten en de eventuele materiaal huur.

Voor wie

De Wildwater surprice is uitsluitend voor de ervaren en gevorderde vaarder die onder profesionele begeleiding zijn kajakskills naar het volgende niveau wilt brengen.

Wanneer

Zie de Agenda, onderaan deze pagina wanneer deze reis word aangeboden.

Locatie

Rivieren: Sesia en Sermenza
Camping: camping il gatto el a volpe
Land: Italië

Tijd

De cursus bestaat uit 4 vaardagen en uit 1 rust dag.
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zullen wij varen.

Kosten

Bij eigen materiaal: €600,-
bij kajak huur : €640,-
Inclusief materiaalhuur : €690,-

Staat deze cursus/reis niet (meer) in onze agenda, maar ben je hier wel in geïnteresseerd?
Geef het dan hieronder aan ons door en wie weet staat deze reis/cursus binnenkort of het aankomende seizoen op de planning.