Beschermd: Outdoorvalley instructeurs reis

Jasper
Vragen? Neem contact op met Jasper
Prijs € 250,00
Personen 18

Hoi Collega’s

Het wordt weer eens tijd voor een leuke week met z’n allen. Hierom organiseert Zwalker een 4 daagse kajakreis naar Frankrijk voor alle collega’s die heel graag weer eens in een kajak willen zitten. We gaan 4 dagen naar de baan van Sault-Brenaz. Dit is een superleuke en leerzame baan die voor alle niveaus geschikt is. Lijkt je dit wat schrijf je dan snel in.

We hebben plek voor 18 personen, inschrijven kan via de link onderaan deze pagina. Vraag nog wel even bij je leiding gevende of het mogelijk is dat je deze datums weg gaat zodat het geen chaos wordt op Outdoorvalley.

Het programma is als volgt.

Zondag 31-10 aanrijden richting Sault-Brenaz. (mocht je deze dag moeten werken je kan ook s’nachts aankomen)

Maandag tot Donderdag lekker peddelen

Vrijdag 4-11 terug rijden naar Nederland

Sault brenaz is ongeveer 9 uur rijden vanuit Outdoorvalley

Verblijf
Wij reserveren de camping voor jullie. Verder zorgen wij voor een groepstent met banken, tafels, koelkast, stroom, pannen, gasbranders, bestek, borden, verlichting etc. Zelf dien je voor een eigen tent, matje en slaapzak te zorgen. Het is mogelijk om te overnachten met campers of een blokhut. De blokhutten staan daar op de camping. Hier dien je zelf voor te reserveren. Bij een blokhut zijn extra kosten verbonden, bij de inbegrepen prijs zit alleen een standaard camping plaats inbegrepen.

Kosten

De kosten bedragen 250 euro per persoon. Dit is inclusief camping en gebruik van de baan. De enige kosten die hier nog bij zullen komen zijn eten en reis kosten.

Voor het eten vragen wij 40-50 euro per persoon dit dien je op de camping contant af te rekenen. Hier wordt ontbijt, lunch, avondeten en een eventueel borreltje van gehaald.

Reiskosten wil ik graag een algemeen doen als de boeking vol zitten en er is bepaald welke auto’s er gaan rijden.

Overige informatie zal volgen via Whatsapp

Mocht je vragen hebben kan je ook altijd even een appje sturen.

 

Staat deze cursus/reis niet (meer) in onze agenda, maar ben je hier wel in geïnteresseerd?
Geef het dan hieronder aan ons door en wie weet staat deze reis/cursus binnenkort of het aankomende seizoen op de planning.