Vandaag bereikbaar tot 18:00
Vragen? Bel ons op 010-5298831

Dagje weg

Dagje weg

Een dagje weg en er even tussenuit met uw bedrijf. Heerlijk ontspannen en samen leuke activiteiten doen. Dat is toch heerlijk! Zwalker biedt bedrijven deze kans om deze gedachten te verwezenlijken in de heerlijke natuur. Een dagje kajakken of kanoën waar je maar wilt in Nederland. Dit kan zijn door natuurgebieden dan wel door de grachten. Tussendoor picknicken of een markt bezoeken, alles kan! Professionele begeleiding zorgt ervoor dat u een onvergetelijke dag beleefd op het Hollandse water!

Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke dagje weg naar het strand. Het klinkt ontspannend, maar dat hoeft niet zo te zijn. Probeer maar eens met een kajak of een raft door de Hollandse branding te peddelen en daarna weer superhard terug te surfen! De adrenaline stroomt door je lichaam als je hiermee bezig bent! De vaste locatie vanwaar we opereren is Hoek van Holland, maar op aanvraag kunnen we alle kanten uit!

Naast het branding kajakken is het ook mogelijk om andere activiteiten te organiseren. Ook hebben we de mogelijkheid om te strand-BBQen of u een diner voor te schotelen.

Heb je vragen of wil je een dagje-weg boeken?
Neem contact op met Jasper.
Neem contact op