Wildwater vakantie Wildalpen

Wildwater vakantie Wildalpen

Wil je leren wildwater kajakken op de mooiste cursus rivier van Europa? Dat kan op rivier de Salza tijdens een wildwater vakantie!

De Salza is met uitstek de mooiste wildwater rivier om te leren wildwater kajakken. De mooie omgeving, de perfecte keerwaters, de leuke stroomversnellingen en de vriendelijke Oostenrijkers zorgen voor de juiste ingrediënten voor een geslaagde week!


Rivier de Salza

De Salza is een groenheldere rivier in Steiermark. De rivier begint rustig en eindigt met steeds meer spannende stroomversnellingen. De omgeving is schitterend en hoe verder in de week op de rivier, hoe meer je daar van kunt genieten! De gradatie van de rivier is WW I – III. De rivier de Salza bouwt voor ieder op niveau op. Heb je nog geen ervaring met (wildwater)kajakken, dan ben je op deze rivier op het juiste adres.

Na een week (5 vaardagen) zul je versteld staan van je eigen kajakkunsten.

Hoe zit de cursus in elkaar

Tijdens de wildwater vakantie ga je van maandag tot en met vrijdag met een instructeur het water op. De groepen zijn 1 instructeur op maximaal 6 deelnemers. De instructeur zorgt voor een leerzame, veilige en sfeervolle week. Na afloop is het mogelijk om gezamenlijk te koken in het Zwalker kamp of dit op eigen gelegenheid te doen. Daar hoort natuurlijk een gezellig kampvuur en een glaasje wijn en/of potje bier bij!

 

Meer informatie vindt je op de reispagina: Beginnerscursus wildwater Wildalpen

kajakken kajakinstructeurwildwaterkajak vakantie'sWildwater kajakken zwalker bbq kanosport zwalker kajak vakantie wildwaterkajakken