Kajakvaardigheid A en B cursus

Kajakvaardigheid A en B cursus

Wil jij weten waar je staat op het gebied van kajakken, deelnemen aan een cursus met als minimale eis een vaardigheidscertificaat of gebruik maken van clubmateriaal buiten de verenigingsuren om? Neem dan deel aan het kajak vaardigheid A-B. Op verenigingen en bij bedrijven stellen ze voor tochten en cursussen soms als minimale eis dat je in het bezit moet zijn van het kajakvaardigheid certificaat A of B en heb je het certificaat nodig om gebruik te maken van verenigingsmateriaal buiten de lesuren om.

Om die reden biedt Kanosport Zwalker de cursus kajakvaardigheid A/B aan, waarbij het mogelijk is om na afloop een Vaardigheidscertificaat van het Watersportverbond te behalen. Daarnaast is het mogelijk om kajakmaterialen te testen tijdens de cursus. Laat je adviseren door de medewerkers van Kanoshop. De instructeur van Zwalker kan daarbij een adviserende rol betekenen. Tevens is het mogelijk om materiaal aan te schaffen bij Kanoshop.

Leeftijd
De minimale leeftijd voor deze cursus is 12 jaar. Kinderen die jonger zijn kunnen in overleg deelnemen. Een zwemdiploma is verplicht.

Tijd:
De cursus bestaat uit een gehele dag van 09.00 uur tot 16.00.00 uur. Examen(optioneel) is van 16.00 tot 17.30 uur.

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 105,-. Dit is inclusief een kajak, peddel, zwemvest en spatzeil. Bij fris en winderig weer kan worden voorzien van kanokleding. Wij zijn in bezit van een anorak en wetsuit, welke je kosteloos kunt gebruiken. Examen is optioneel en bedraagt €20,- boven op de cursusprijs en wordt op de cursusdag contant of via pin voldaan.

Cursus: €105,- (bij eigen materiaal geen korting)
Examenkosten: €25

Wil jij een poging wagen om je kajakvaardigheidsbewijs te halen? Meld je dan nu aan!