Zwalker 2017

Wildwater kajakken Slovenië

  • Datum:
  • Plaats:
  • Land:
  • Niveau:
  • Reisinfo:
  • Prijs:
  • Status:

 

Wildwater kajakken in Slovenië maakt indruk! Heldere rivieren, mooie passages, kleine kloofjes, schitterende trajecten en gastvrijheid! Een goede keus om eens te kajakken als je al één of meerdere cursussen hebt gevolgd.

De rivieren waar we op zullen kajakken zijn de Soça en de Koritnica. Beide rivieren zijn zeer geschikt voor de ervaren en de gevorderde kajakker. We kunnen de mooiste trajecten van deze rivieren varen als de deelnemers dit niveau hebben. Als je nog geen ervaring hebt adviseren we je deel te nemen aan een cursus in Frankrijk of Oostenrijk eerder in het jaar.

Hoe zit de cursus in elkaar?
Tijdens de cursus ga je van maandag tot en met vrijdag met een instructeur het water op. De groepen zijn 1 instructeur op maximaal 6 deelnemers. De instructeur zorgt voor een leerzame, veilige en sfeervolle week. Na afloop is het mogelijk om gezamenlijk te koken in het Zwalker kamp of dit op eigen gelegenheid te doen. Daar hoort natuurlijk een gezellig kampvuur en een glaasje wijn en/of potje bier bij!

Data cursus:
- Maandag 31 juli t/m 4 augustus 2017.

Kosten:
- Cursus eigen materiaal: € 345,-
- cursus incl. alleen kajak huren: €385,-
- Cursus incl. materiaal: € 415,-
Prijs is inclusief gebruik van het Zwalker kamp. Materiaalhuur is inclusief kajak, peddel, spatzeil, helm, zwemvest en wetsuit. De prijs is exclusief camping en rivierpas a €15,-

Tip:
Combineer deze cursus met een cursus Wildalpen om in te varen en profiteer van de aanbieding.

Aanbieding twee weekse cursus Wildalpen en Slovenië II-III:
Cursus eigen materiaal: € 635,-
Cursus alleen kajak huren: € 725,-
Cursus incl. materiaal: € 775,-

Overnachten:
We overnachten op camping "Kajak Kamp Toni". Een prima en betaalbare camping op de samensmelting van de Koritnica en Soca. Vanuit hier maken we iedere dag een ander traject. Wij hebben op de camping plaats gereserveerd, dit hoef je niet zelf te doen!

Adres gegevens:
Kajak Kamp Toni
Vodenca 1, 5230 Bovec
Web: Camp Toni.

Verblijf:
Wij zorgen voor de basisuitrusting van het kamp. Dit Zwalker kamp bestaat uit een groepstent met banken, tafels, koelkast, stroom, pannen, gasbranders, bestek, borden, verlichting etc. Zelf dien je voor een eigen tent, matje en slaapzak te zorgen. Het is mogelijk om te overnachten met campers en caravans of op eigen gelegenheid in een nagelegen gasthuis/hotel/hostel.

Reis:
De reis dien je zelf te regelen. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je plaats hebt om mensen mee te nemen of juist plaats zoekt. Een ander makkelijk systeem om te carpoolen is Facebook. Je kunt met andere in contact komen via facebook.

Wist je dat:
Bij Kanosport Zwalker vaar je altijd met de beste materialen en dat ook nog eens voor de laagste prijs! Door onze samenwerking met Kanoshop varen we ieder jaar met nieuwe kajaks en kano's! Dit is uniek en geeft ieder een comfortabel en prettig gevoel! Op deze manier kunnen wij ook veilig, verantwoord en met plezier onze passie op het water uitdragen!