Zwalker 2017

Kajakweekend Diekirch (LU)

  • Datum:
  • Plaats:
  • Land:
  • Niveau:
  • Reisinfo:
  • Prijs:
  • Status:

 

Een weekend wildwater kajakken voor beginnners en gevorderden. het Pinksterweekend zorgt ervoor dat het werk geen belemmering hoeft te zijn.

De wildwaterbaan in Diekirch is pas sinds 5 juli 2016 officieel geopend. Zwalker is (één van)de eerste die hier een cursus organiseert en is dus een primeur. Zorg dat jij erbij bent als éen van de eerste Nederlander op deze mooie wildwaterbaan!

De wildwaterbaan, genaamd "al Schwemm", zit aan de Sûre/Sauer in Luxemburg. Dit alles op slechts 4 uur rijden van Nederland. De gradatie van de Wildwaterbaan is WW I, II en III.

Wat leer je zoal tijdens deze cursus:
- Basisslagen
- Keerwaters varen
- Traverseren
- Trekslagen
- Steunen
- Surfen
- Veiligheid
- Kijken en inzicht.
En daarnaast leert ieder op niveau bij! De instructeur zorgt ervoor dat ieder voldoende aandacht krijgt om zich te verbeteren. We varen met groepen van 1 op maximaal 5 of 6 deelnemers.

Data cursus:
- zaterdag 3 juni,
- zondag 4 juni,

Kosten:
Cursus eigen materiaal: € 135,-
Cursus incl. materiaal: € 185,-

Overnachten:
Overnachten kan op een camping vlak bij de wildwater baan. Meer informatie over de camping: Camping Gritt. Wij hebben op de camping plaats gereserveerd, dit hoef je niet zelf te doen!

Verblijf:
Zoals vermeld reserveren wij de camping voor je. Verder zorgen wij voor een groepstent met banken, tafels, koelkast, stroom, pannen, gasbranders, bestek, borden, verlichting etc. Zelf dien je voor een eigen tent, matje en slaapzak te zorgen. Het is mogelijk om te overnachten met campers en caravans(hiervoor dien je zelf te reserveren). De camping dien je aan het eind van het weekend zelf te betalen.

Reis:
De reis dien je zelf te regelen. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je plaats hebt om mensen mee te nemen of juist plaats zoekt. Een ander makkelijk systeem om te carpoolen is Facebook. Je kunt met andere in contact komen via de Zwalker Facebook>>

Wist je dat:
Bij Kanosport Zwalker vaar je altijd met de beste materialen en dat ook nog eens voor de laagste prijs! Door onze samenwerking met Kanoshop varen we ieder jaar met nieuwe kajaks en kano's! Dit is uniek en geeft ieder een comfortabel en prettig gevoel! Op deze manier kunnen wij ook veilig, verantwoord en met plezier onze passie op het water uitdragen!

Sfeer impressie
Kijk op anderstaande link de video om alvast in de sfeer van het weekend te komen. Al Schwemm Diekirch.